Meer resultaten voor ergotherapie den bosch

ergotherapie den bosch
Over de ergotherapeuten van Ergo Den Bosch.
Een luisterend oor, zonder wachtlijst, die ook bij u thuis langskomt voor een behandeling. Een ergotherapeut die persoonlijk betrokken is en die u altijd kunt vertrouwen. Dat is een therapeut van Ergo Den Bosch. Ergo Den Bosch, de praktijk voor ergotherapie!
Kinder-ergotherapie Den Bosch.
Onze ergotherapie praktijk groeide en we waren blij met de komst van een 3e ergotherapeut, Lieke in 2016. Een nieuwe impuls met een nieuwe naam: Kinder-ergotherapie" Den Bosch. Nu, 5 jaar later, zijn we blij te kunnen melden dat we met alle collega's' gaan verhuizen naar Den Bosch Noord!
Ergotherapie Helftheuvel De Specialist in Den Bosch.
Indien u ergotherapeutische begeleiding aan huis wilt Den Bosch, Vught en omgeving, is een verwijzing nodig. Iedereen heeft recht op tien uur ergotherapie per kalenderjaar, met een eventueel wettelijk jaarlijks eigen risico. Soms vergoeden zorgverzekeraars meer uren vanuit een aanvullende verzekering.
Fysiotherapie Den Bosch Komt bij u thuis Ergotherapie.
In een tijd waarin er veel veranderd is in de zorg en er nog meer gaat veranderen, willen wij graag met u kennismaken. Wij zijn een gespecialiseerde fysio en ergotherapie praktijk, waarbij de doelgroep, de oudere, de geriatrische pati├źnt en de langdurig chronisch zieke is.
Ergo Vitaal Ergotherapie praktijk Waalwijk Den Bosch.
De ergotherapeut controleert de werkplek en werkhouding op locatie en geeft vervolgens adviezen om lichamelijke klachten te voorkomen. Praktische hulpmiddelen kunnen de kwaliteit van leven en werk vergroten. Zo blijven dagelijkse activiteiten mogelijk, worden lichamelijke klachten voorkomen of verminderd en kan iemand zelfs langer thuis blijven wonen. Bewijs van kennis, toegankelijkheid en kwaliteit. Verwijsformulier Extramurale Ergotherapie.
Home 073 ergotherapie Vergroot kwaliteit van leven.
Bekijk snel ons werkgebied. Lissy van den Elzen. Dementie, Parkinson, Valpreventie., Neurologie, MS, CVA, orthopedie. Saskia van de Berg. 073 ergotherapie vergroot de kwaliteit van uw leven. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!
Medisch Centrum Den Bosch Oost.
Ergo Vitaal kan u daarbij helpen. Door ergotherapie kunt u dagelijkse bezigheden als eten, aan en uitkleden, huishoudelijk werk en hobbys blijven doen in uw eigen omgeving. Wij komen bij u aan huis of u bezoekt ons in onze praktijk in Waalwijk of Den Bosch.
Ergotherapeut Ergo Den Bosch biedt ergotherapie voor iedereen.
Belangrijk is dat bij ergotherapie niet de beperkingen, maar de mogelijkheden centraal staan. Voor activiteiten die problemen opleveren in het dagelijks leven, en voor u belangrijk zijn, worden samen met u praktische oplossingen bedacht. Wat doet een ergotherapeut? Ergo Den Bosch bekijkt samen met u hoe u weer zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren in uw woon, werk en leefomgeving.

Contacteer ons