Resultaten voor ergotherapie leiden

ergotherapie leiden
9 ergotherapeuten in Leiden.
Ergotherapiepraktijk de Boer, Leiden. Topaz Zuydtwijck, Leiden. Topaz Zuydtwijck, Leiden. Revalidatiehotel Topaz Revitel, Leiden. Revalidatiehotel Topaz Revitel, Leiden. Topaz Overrhyn, Leiden. Topaz Overrhyn, Leiden. De Dagelijkse Praktijk, Leiden. Ergotherapie leiden, Leiden. 5 km 12. 10 km 20. 25 km 78.
Ergotherapeut Ergotherapie Nederland.
Ergotherapeut: Marian Wortman Specialisatie: volwassenen en ouderen Omschrijving: Algemene praktijk voor volwassenen en ouderen. Marian Wortman Lusthoflaan 2 2316 JA Leiden. Terug naar boven. Post-HBO Specialisatie Kinderergotherapeut Periode 3 DPO. 3 sep 2018 Utrecht. Cursus Doe je mee met EBP en Praktijkgericht Onderzoek in de Ergotherapie?
K.Y. Ong praktijk ergotherapie eerstelijn in Leiden.
Ong praktijk ergotherapie eerste lijn is een zelfstandige, vrijgevestigde praktijk voor ergotherapie. Yanky Ong behandelt en begeleidt volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar met een lichamelijke of psychische beperking. Als ergotherapeut helpt ze op praktische wijze het dagelijks functioneren te verbeteren.
Praktijk Ergo Doen.
Niets is leuker dan toekomstig collegas op te leiden en hen de mogelijkheden van het beroep te laten inzien. Met veel bezieling hebben 8 projectgroepen een half jaar lang gewerkt om een oplossing te vinden voor actuele en toekomstige vragen die leven in de gezondheidszorg. Met als resultaat een zinderende finale van de Leerlijn Ondernemen op de opleiding ergotherapie van de Hogeschool van Amsterdam HvA.
Ergotherapie bij Topaz.
Specifieke aandachtsgebieden ergotherapie. Ergotherapie bij de ziekte van Huntington Advies over hulpmiddelen. Ergotherapie bij dementie Hulpmiddelen bij dementie. Ergotherapie na een beroerte Leren omgaan met de beperkingen van een verlamming na een beroerte. Topaz.nl In de buurt. Nieuwbouw Topaz Lakenhof.
Ergotherapie.
Soms is er behoefte aan specifiek advies op het gebied van meubilair, toegankelijkheid van het schoolgebouw, een rolstoel, buitenspeelmateriaal, deelname aan de gym, kook of handvaardigheidsles. Denk bijvoorbeeld aan kinderen met een spierziekte, reuma, of het niet goed kunnen gebruiken van een arm en/of been.
Ergotherapie Alrijne Ziekenhuis.
Geef uw mening. Alrijne Leiden: 071 517 8178. Adres Alrijne locaties. Alrijne Leiderdorp: 071 582 8282. Route naar locaties. Alrijne Alphen aan den Rijn: 0172 467 467. Het verhaal van Alrijne. Onze ambities en visie. Feiten en cijfers. Privacy bij Alrijne Zorggroep. Milieu en duurzaamheid. Over de fusie. Nieuw en verbouw. Complimenten en klachten. Feiten en cijfers. Samenwerking in de regio. Samen in de kern. Nieuws en agenda. Werken leren bij Alrijne. Dit betekent werken bij Alrijne. Samen met u. Kwetsbaarheid bij ouderen. Ergotherapie is paramedische zorg, net zoals fysiotherapie, logopedie en diƫtetiek.
Ergotherapie Leiden home.
Welkom op de website van Ergotherapie Leiden: een vrijgevestigde praktijk voor ergotherapie in Leiden, voor ergotherapeutische behandeling van volwassenen en ouderen. Ergotherapie helpt mensen met beperkingen t.g.v.een ziekte, handicap of ouderdom, die belemmeringen ervaren in het dagelijks leven, zo zelfstandig mogelijk te zijn.

Contacteer ons