Meer resultaten voor opleiding ergotherapie

opleiding ergotherapie
Ergotherapie Howest.
Je maakt kennis met ergotherapie in al zijn vormen. Aan het eind van de rit ben je een ergotherapeut: klaar voor je eerste job en breed inzetbaar! Met drie unieke keuzeminors, Experience Challenge, Wellbeing Coaching en Adaptation Design heeft de opleiding Ergotherapie aan Howest net dat tikkeltje meer.
Bachelor in de Ergotherapie Hogeschool PXL. PXL.
Omdat we uiteraard ook verder kijken dan de eigen landsgrenzen, voldoet onze opleiding Ergotherapie helemaal aan de eisen beschreven door de World Federation of Occupational Therapists WFOT. ProbleemGestuurd Onderwijs PGO. Wouter gaat op bezoek bij zijn oma in het ziekenhuis.
Ergotherapie Arteveldehogeschool Gent.
Dan is de opleiding Bachelor in de ergotherapie jou op het lijf geschreven! Om na te gaan of ergotherapie iets voor jou is, nodigen we je alvorens je komt inschrijven uit op een persoonlijk en verplicht instroomgesprek. Download de brochure 2018-2019.
ergotherapie VIVES.
Je hebt de mogelijkheid om één van die stages in het buitenland te doen. Het is de bedoeling dat je gedurende de opleiding zoveel mogelijk ervaring opdoet binnen de vier disciplines van de ergotherapie, met name fysieke revalidatie, geestelijke gezondheidszorg, ontwikkelingsproblemen en geriatrie.
Onderwijskiezer.
Ergotherapie Professionele bachelor. Ergotherapie is een opleiding die de zorg om de medemens centraal stelt. Ziekte of een handicap maken dagelijkse handelingen soms moeilijk tot bijna onmogelijk en de ergotherapeut helpt mensen om opnieuw zo zelfstandig mogelijk alle dagelijkse activiteiten uit te voeren.
Ergotherapie Professionele bachelor Thomas More.
Ook je opleiding afronden, doen we samen. Leren solliciteren of verder studeren? We hebben aan alles gedacht. We sluiten de week af op locatie met een heus afscheidsritueel en sturen je trots de wereld van de ergotherapie in. Na je studie.

Zoek een ergotherapeut in uw provincie of gemeente via onze Ergotherapie Vlaanderen. U bent hier: Welkom Vorming/opleiding Ergo studeren. Ergotherapie is een 3-jarige, veelzijdige professionele bachelor opleiding met veel tewerkstellingsmogelijkheden. Het 1ste jr bestudeer je de gezonde mens en zijn handelen in zijn omgeving.
Ergotherapie Odisee.
Een nieuwe opleiding betekent een heleboel nieuwe vakken. Hier ontdek je de belangrijkste vakken die aan bod komen in de opleiding Ergotherapie. Klinisch redeneren en ergofundamenten. In dit vak kom je alles te weten over de inhoud van ergotherapie en de job van een ergotherapeut.
Ergotherapie Hogeschool Gent.
Naast het analyseren van deze activiteiten kan je als ergotherapeut terugvallen op een gedegen kennis rond hulpmiddelen en omgevingsaanpassingen, zoals woningaanpassingen en werkpostaanpassingen. De opleiding ergotherapie biedt je naast de broodnodige medische en psycho-pedagogische basisinformatie een pakket opleidingsonderdelen gericht op de beroepspraktijk.
Opleiding Ergotherapie AP Hogeschool.
In de opleiding Ergotherapie leer je hoe je met kleine, creatieve ingrepen een groot verschil maakt voor personen met een lichamelijke of psychosociale beperking, kinderen met leermoeilijkheden of ouderen. Iets voor jou? Ergotherapie is een echte doe-richting voor creatievelingen. Kan je out-of-the-box denken en handelen?

Contacteer ons