Meer resultaten voor ergotherapie zwolle

ergotherapie zwolle
Habito Ergotherapie Langer zelfstandig thuis wonen.
Habito biedt ergotherapie voor volwassenen en is gespecialiseerd in het adviseren en coachen van mensen die ondanks een beperking of handicap graag thuis willen blijven wonen. Advies in veilig en comfortabel wonen. Advies over het aanpassen en/of herinrichten van de woning. Coaching in zelfredzaamheid. Tips en trucs om eigen mogelijkheden te vergroten, problemen op te lossen, het leren gebruiken van hulpmiddelen en het maken van keuzes in activiteiten. Hulp bij aanvraag en bezwaar. Ondersteuning bij de aanvraag van vergoedingen, hulpmiddelen of woningaanpassingen bij uw gemeente of zorgverzekeraar of het aantekenen van bezwaar. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek! 8014 XE Zwolle.
Ergotherapeuten in Zwolle Informatie over Ergotherapie in Zwolle.
U krijgt antwoord op de vragen.: 1 Wat kan ergotherapie voor mij betekenen? 2 Waar vind ik een ergotherapeut in Zwolle? Alle ergotherapeuten in Zwolle zijn lid van Ergotherapie Nederland. Alle ergotherapeuten in Zwolle zijn kwaliteitsgeregistreerd. 2018 Ergotherapeuten in Zwolle.
7 ergotherapielocaties in Zwolle solvo.
7 ergotherapielocaties gevonden in Zwolle. 0 filter: filters.: Sorteer op: Aanbevolen. Afstand Alle afstanden. Ergotherapie Van Wijk. Bij solvo zijn ergotherapeuten aangesloten met verschillende specialismes. Zo kan een ergotherapeut je helpen bij revalidatie na een ongeluk. Ergotherapeuten bieden ook hulp aan mensen met een handicap of andere beperking die dagelijkse activiteiten niet meer goed kunnen uitvoeren.
4 ergotherapeuten in Zwolle.
Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Bartiméus in Zwolle, Zwolle. Bartiméus in Zwolle, Zwolle. Ergotherapiepraktijk Spectrum 24, Heleen Rook, Zwolle. Habito Ergotherapie, Zwolle.
Ergotherapie.
U kunt voor ergotherapie terecht op onze locaties in Kampen, Zwartewaterland en Zwolle en behandeling thuis is ook mogelijk. Wilt u weten of onze ergotherapeuten iets voor u kunnen betekenen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via.:
Ergotherapie Specialismen en centra Isala.
Ergotherapie tijdens opname. Ergotherapie kan gestart worden tijdens uw opname in Isala. Bijvoorbeeld als u problemen heeft bij het aankleden of eten. Ergotherapie in Heino. Woon u in Heino of omgeving? Dan hoeft u voor ergotherapie niet meer naar Zwolle.
Contact en route Ergotherapie Isala.
Indien u tijdens uw ziekenhuisopname ergotherapie nodig heeft, zal de medisch specialist u verwijzen naar de polikliniek Ergotherapie. Voor afspraken die bij u thuis plaatsvinden, neemt het secretariaat contact met u op om de afspraak te plannen. Van Heesweg 2. 8025 AB Zwolle.
Ergotherapie Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.
De ergotherapeut kan u ook helpen bij het regelen van voorzieningen als woningaanpassingen, een rolstoel of andere hulpmiddelen. De ergotherapieafdeling van ons behandelcentrum in Zwolle beschikt over verschillende specialisaties.: Edomah: begeleiding van cliënt en mantelzorger bij dementie. Cognitieve revalidatie therapie. Sensorische informatieverwerking bij ouderen. Ziekte van Parkinson. Ergotherapie wordt vergoed vanuit uw basisverzekering.
Ergotherapie Fysiotherapie Romer.
FysioRömer heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Voor ergotherapie kunt u terecht bij.: Annemarie van Eck. Terug naar de homepage. Heeft u vragen? Neem contact met ons op! FysioRömer is een fysiotherapiepraktijk met zes vestigingen in Zwolle, één in Raalte en één in Dalfsen.

Contacteer ons