Resultaten voor vakken ergotherapie

vakken ergotherapie
Theorie en praktijk? Studieprogramma HvA Ergotherapie Hogeschool van Amsterdam.
Contact en locatie. Alle leerjaren en vakken van de opleiding. Stagedag ergotherapie in beeld. Info voor werkenden. HvA in de stad. HvA Debatcentrum Floor. Volg ons op. 2018 Hogeschool van Amsterdam. De websites van de HvA maken gebruik van cookies.
Opleiding Ergotherapie AP Hogeschool.
Bij AP Hogeschool kan je inschrijven voor een programma Ergotherapie waarbij je het diploma behaalt in vier in plaats van de reguliere drie jaar. Heb je al een bachelordiploma op zak en wil je graag een bijkomend diploma Ergotherapie behalen?
Ergotherapie Professionele bachelor Thomas More.
Ergotherapie als evidence. Ergotherapeutische vraagstukken basis. Vanaf september 2018 starten we met een nieuw programma waarin deze vakken aan bod komen. Tijdens academiejaar 2017-2018 geldt het huidige programma nog. Meer details en vakinhouden hierover vind je in de programmagids. Communiceren met cliƫnten verdieping.
Ergotherapie Odisee.
Een nieuwe opleiding betekent een heleboel nieuwe vakken. Hier ontdek je de belangrijkste vakken die aan bod komen in de opleiding Ergotherapie. Klinisch redeneren en ergofundamenten. In dit vak kom je alles te weten over de inhoud van ergotherapie en de job van een ergotherapeut.
Onderwijskiezer.
Ergotherapie is een opleiding die de zorg om de medemens centraal stelt. Ziekte of een handicap maken dagelijkse handelingen soms moeilijk tot bijna onmogelijk en de ergotherapeut helpt mensen om opnieuw zo zelfstandig mogelijk alle dagelijkse activiteiten uit te voeren. Of het nu gaat om wonen, leren, werken, spelen of genieten van de vrije tijd, het werkveld van de ergotherapeut is ruim. Het opleidingsprogramma bestaat uit een wetenschappelijk-theoretische basis, waarin vooral biomedische en humane vakken zitten anatomie, pathologie, psychologie, recht, en een uitgebreid pakket specifiek ergotherapeutische vakken opgebouwd rond de 4 doelgroepen: geriatrie, psychiatrie, fysieke revalidatie en ontwikkelingsstoornissen.
Bachelor in de Ergotherapie Hogeschool PXL. PXL.
Ergotherapie is een professionele bacheloropleiding en omvat drie jaar studie waarin je 180 studiepunten moet verzamelen 60 per jaar. In het eerste jaar ligt de nadruk op de studie van de gezonde mens, handelend in zijn omgeving en de maatschappij.
ergotherapie VIVES.
De opleiding ergotherapie is, net als het beroep, gevarieerd en veelzijdig. We verdiepen ons in het functioneren van mensen van alle leeftijden die een variatie aan problemen kunnen ervaren in hun dagelijks leven. Denk hierbij aan kinderen, volwassenen en ouderen met handelingsproblemen op motorisch, sensorisch, cognitief en/of psychosociaal vlak. Het programma omvat beroepsgerichte en wetenschappelijk gerichte vakken.
Ergotherapie Hogeschool Gent.
Naast het analyseren van deze activiteiten kan je als ergotherapeut terugvallen op een gedegen kennis rond hulpmiddelen en omgevingsaanpassingen, zoals woningaanpassingen en werkpostaanpassingen. De opleiding ergotherapie biedt je naast de broodnodige medische en psycho-pedagogische basisinformatie een pakket opleidingsonderdelen gericht op de beroepspraktijk.

EBP en zijn praktijk. Voordelen leden Ergotherapie Vlaanderen. Voorzitter van Ergotherapie Vlaanderen. Prijs Ergotherapie Vlaanderen. Na je Bachelor diploma. En dan ga je werken als ergotherapeut. Waarom word je lid? Zoek een ergotherapeut in uw provincie of gemeente via onze Ergotherapie Vlaanderen.
Ergotherapie Arteveldehogeschool Gent.
Wat is ergotherapie? De paramedische discipline wil dagelijkse handelingen weer mogelijk maken bij mensen met een fysieke of mentale beperking. Iets voor jou? Je hebt een brede belangstelling en vooral heel veel goesting om met mensen aan de slag te gaan. Ontdek wat we van jou verwachten. De opleiding is actueel, gericht op vaardigheden en modulair opgebouwd. Na elke module volgt een evaluatie. Zo verloopt je opleiding. Welke vakken krijg je?

Contacteer ons