Resultaten voor ergotherapie nijmegen

ergotherapie nijmegen
Ergotherapie De Ergotherapeut Nijmegen.
De ergotherapeut is een kwaliteitsgeregistreerde ergotherapiepraktijk voor alle inwoners in Nijmegen, Berg en Dal, Beek Ubbergen en Lent. U schakelt Ergotherapie in als u in het dagelijks leven ongemakken ondervindt door een lichamelijke beperking. Bijvoorbeeld ten gevolge van een beroerte, KANS-klachten, reuma of ouderdomsklachten.
Locatie opleiding Ergotherapie in Nijmegen HAN.nl.
Locatie opleiding Ergotherapie in Nijmegen. De opleiding Ergotherapie volg je in Nijmegen. Nijmegen is de oudste stad van Nederland en heeft nog veel middeleeuwse panden en steegjes. Het is een echte studentenstad: behalve de Hogeschool HAN is ook de Radboud Universiteit er gevestigd.
204 ergotherapeuten rond Nijmegen.
204 ergotherapeuten rond Nijmegen. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 204 ergotherapeuten rond Nijmegen bekend. Het gemiddelde cijfer van alle ergotherapeuten rond Nijmegen is een 8.6 op basis van 42 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle ergotherapeuten in Nederland is een 8.6. Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Ergotherapie Eemheuvel, locatie Woudenberg, Woudenberg.
Ergotherapiepraktijk Lidwien Arts, Ergotherapie te Nijmegen en omstreken.
Ook zijn ze lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. Er is een nauwe samenwerking met diverse huisartsen, specialisten en fysiotherapeuten in Nijmegen, Malden, Molenhoek en omstreken. Er zijn spreekuren op de locaties in Nijmegen GC de Schakel, Meijhorst 1003H in Nijmegen, Malden de Kroonsteen 1, Kloosterhof 1 in Malden en in Molenhoek GC De Vuursteen, Prinsenweg 6 in Molenhoek.
Ergotherapie begeleiding Motyf.
Inzicht in de manier waarop je je energie verdeelt over de dag. Verbeterde handfunctie waardoor dagelijkse activiteiten beter gaan. Advies van voorzieningen en begeleiding bij aanvraagprocedures. Deze" nazorg voelt heel compleet en praktisch." Motyf Schependomlaan 17e Nijmegen E: info@motyf.nl T: 06 48 85 37 33 aangesloten bij: Ergotherapie Nederland.
Ergotherapiepraktijk Bei Sei Ergotherapiepraktijk voor ouderen, volwassenen en kinderen.
Contact Ergotherapie Nijmegen. Welkom bij BeiSei, Wij bieden ergotherapie voor zowel ouderen en volwassenen als kinderen. Daarbij werken wij onderling veel en nauw samen. Uw wensen en behoeften staan in de behandeling altijd voorop. Ergotherapiepraktijk BeiSei is opgenomen in het Kwaliteits Register Paramedici.
voltijd bachelor Ergotherapie Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
De Nationale Studenten Enquete is het grootschalige onderzoek van de overheid onder studenten in Nederland naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten. In 2017 hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is beoordeeld door 334 respondenten.
Ergotherapie Hoogland.
Aan het eind van de behandeling bespreekt Annemarie Hoogland met u in hoeverre de doelen behaald zijn. Een verslag van de behandeling wordt naar de verwijzer gestuurd en u ontvangt een kopie. Ergotherapie Hoogland Nijmegen is met drie verschillende locaties een toegankelijke ergotherapeut in de regio Nijmegen.
Ergotherapie voltijd Nijmegen HAN.nl.
Ergotherapie voltijd Nijmegen. Ben je een doener, sociaal en genteresseerd in mensen? Bij Ergotherapie ontwikkel je jezelf tot een vernieuwende, ondernemende ergotherapeut. Kies voor de opleiding Ergotherapie aan de HAN in Nijmegen en leer hoe je iemand professioneel kunt begeleiden om de belangrijke alledaagse dingen weer te kunnen uitvoeren.

Contacteer ons