Resultaten voor hva ergotherapie

hva ergotherapie
HvA Ergotherapie @HvA_Ergo Twitter.
Docenten en studenten ergotherapie van @ HvAGezondheid leveren vandaag een bijdrage aan het studentencongres van @ ENergotherapie met 210 deelnemers van vijf opleidingen ergotherapie! 0 antwoorden 2 retweets 9 vind-ik-leuks. Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. HvA Ergotherapie heeft geretweet.
Toelatingseisen HvA Ergotherapie Hogeschool van Amsterdam.
Voldoe je niet aan de toelatingseisen en ben je 21 jaar of ouder, dan kun je deelnemen aan het 21-toelatingsonderzoek. De vak en taaltoetsen die je voor de opleiding Ergotherapie moet behalen, zijn Nederlands, Engels en Wiskunde A. Deficiëntie en opfriscursussen. De volgende mogelijkheden worden HvA breed aangeboden.:
Theorie en praktijk? Studieprogramma HvA Ergotherapie Hogeschool van Amsterdam.
Over de HvA. De opleiding Ergotherapie duurt vier jaar. Tijdens de opleiding werk je aan allerlei praktijkgerichte opdrachten. De theorie en vaardigheden die je krijgt aangeboden in de hoor en werkcolleges kun je gelijk toepassen op het project waar je op dat moment mee bezig bent.
Kom je ook naar de open dag van HvA Ergotherapie? Hogeschool van Amsterdam.
Bedrijven en instellingen. Over de HvA. Open dag Ergotherapie. 3 november 2018. In studiejaar 2017-2018 vinden er geen open dagen meer plaats voor de opleiding Ergotherapie. De eerstvolgende open dag vindt plaats in studiejaar 2018-2019 op zaterdag 3 november 2018.
Contact met HvA Ergotherapie en locatie opleiding Hogeschool van Amsterdam.
De HvA biedt informatie, begeleiding en voorzieningen, zodat je met zo min mogelijk obstakels je studie kan volgen. Info voor werkenden. HvA in de stad. HvA Debatcentrum Floor. Volg ons op. 2018 Hogeschool van Amsterdam. De websites van de HvA maken gebruik van cookies.
Waar ga je aan het werk na HvA Ergotherapie? Hogeschool van Amsterdam.
Stagedag Ergotherapie in beeld. Begin je in september met Ergotherapie? Hier vind je alle info die je nodig hebt om te kunnen beginnen. Info voor werkenden. HvA in de stad. HvA Debatcentrum Floor. Volg ons op. 2018 Hogeschool van Amsterdam.
Start studiejaar Ergotherapie vt Hogeschool van Amsterdam.
Op donderdag 30 en vrijdag 31 augustus zijn er activiteiten voor álle HvA studenten. Zo kun je op donderdag de stad verkennen, met jouw studiegenoten de mogelijkheden van HvA tijdens HvA Experience ontdekken en daarna kunnen de voetjes van de vloer tijdens het introductiefestival HvA KersVers.
Wil je na HvA Ergotherapie verder studeren? Hogeschool van Amsterdam.
Onze opleiding organiseert in samenwerking met partners uit Denemarken, Zweden, Engeland en Zwitserland deze parttime tweejarige masteropleiding. Dit is een studie die direct na een hbo-opleiding Ergotherapie gedaan kan worden en waarnaast je kunt werken. De HvA is de enige hogeschool van Nederland die deze master aanbiedt.
Titel en diploma HvA Ergotherapie Hogeschool van Amsterdam.
Over de HvA. Titel en diploma. Titel en diploma. Als je de opleiding Ergotherapie met succes hebt afgerond, mag je jezelf Bachelor of Science noemen. Meer informatie over de bachelortitel vind je op www.hva.nl/bama/bachelors.html. Heb je nog vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met onze afdeling Studievoorlichting: telefoon: 020 595 1405 e-mail: studievoorlichting@hva.nl.
Ergotherapie studeren? Kom naar de HvA! Hogeschool van Amsterdam.
Kennis van de psychologie, van de psychologische denkprocessen van de mens. Waarom Ergotherapie aan de HvA? Je kiest voor onderwijs gericht op grote stadsproblematiek, de multiculturele samenleving en het veranderde werkveld van zorg en welzijn, dat zich steeds meer in de eigen buurt afspeelt.

Contacteer ons