Meer resultaten voor ergotherapie noord holland

ergotherapie noord holland
Google Map.
Handtherapie Ergotherapie Noord-Holland Het Sociaalplein.
Een dienst van: Ergotherapie Noord-Holland Gezondheidscentrum Tuitjenhorn. Meer informatie over deze dienst.: Ergotherapie is direct toegankelijk zonder verwijzing van huisarts. kinderergotherapie, re-integratie, hulpmiddelen aanpassingen en behandeling. Is een indicatie of verwijzing noodzakelijk? Op welke dagen en tijden? Waar kan de behandeling plaatsvinden?
Ergotherapie Noord-Holland Startpagina Facebook.
Ergotherapie is veel meer dan alleen maar hulpmiddelen en dat wordt in onderstaand filmpje heel goed uitgelegd. Studenten van de opleiding Ergotherapie van Hogeschool Rotterdam hebben een film gemaakt om uit te leggen wat Ergotherapie inhoudt. Dit hebben zij in opdrach.
Specialisten van Ergotherapie Noord-Holland, locatie Kalverdijk in Tuitjenhorn.
Ergotherapie Noord-Holland, locatie Kalverdijk Tuitjenhorn. Adres Kalverdijk 21. 1747 GH Tuitjenhorn. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Er is 1 specialist werkzaam bij Ergotherapie Noord-Holland, locatie Kalverdijk.:
Praktijk voor ergotherapie Het Sociaalplein.
Dit kan door gebruik van hulpmiddelen en aanpassingen of toepassen van ergonomie aspecten. Wij geven ook advies op de werkplek, advisering omtrent woningaanpassingen en maken deel uit van het handennetwerk noordwest Nederland, parkinson-net en buurtzorg Nederland. Website Ergotherapie Noord-Holland. Praktijk voor ergotherapie Gezondheidscentrum Tuitjenhorn.
Ergotherapie Noord-Holland Handtherapie Re-integratie.
Ergotherapie voor volwassenen richt zich op het vergroten van de zelfredzaamheid na bijvoorbeeld ziekte of ongeval of bij het optreden van beperkingen door ouderdom en levert een grote bijdrage aan het re-integratieproces. We werken op acht verschillende locaties in Noord-Holland en zijn hierdoor optimaal bereikbaar.

Contacteer ons