Resultaten voor ergotherapie ziekenhuis

ergotherapie ziekenhuis
Ergotherapie AZ Jan Palfijn.
wonen: woningaanpassing in samenwerking met ergotherapie aan huis OCMW Gent. mobiliteit: rolstoeltraining, aanvragen loophulpmiddelen. Ergotherapeuten werken enkel met patiënten die in ons ziekenhuis behandeld worden. Met uitzondering van patiënten met locomotorische stoornissen die op voorschrift van de revalidatiearts ambulant kinesitherapie en ergotherapie volgen.
Ergotherapie OLV van Lourdes Ziekenhuis Waregem.
Door de jaren heen zijn er al veel namen de revue gepasseerd, de een al moeilijker dan de andere. In de volksmond is Südeck nog vaak te horen. Dienst Fysiotherapie Ergotherapie. Valpreventie Algemeen Ziekenhuis. Uw familielid werd opgenomen in het ziekenhuis.
UZ Brussel: Ergotherapie.
Het kan gaan van advies over hulpmiddelen en woningaanpassingen, over het trainen van cognitieve functies zoals aandacht en oriëntatie, tot het inoefenen van een bepaalde functie na verworven letsel om zo de zelfredzaamheid op alle vlakken te bevorderen. In dit ziekenhuis is het ergo team voornamelijk werkzaam op de hospitalisatiediensten.
Ergotherapeut Ziekenhuis-vacatures augustus 2018 Indeed.com.
BKV 7 reviews. Meerdere ergotherapeuten waarvan één hoofdergotherapeut; Voor een ziekenhuis in een groene omgeving met veel ruimte voor ontwikkeling zoeken wij een. Gesponsord vacature opslaan. Ons ziekenhuis is uitgebouwd op twee campussen. Een motiverende verloning in een dynamisch, vlot bereikbaar regionaal ziekenhuis.
Ergotherapie Az Damiaan. alert. arrow-left. arrow-right. bullet. check. clipboard. Stroke 1. dropdown. facebook. Group. glue. google-plus. Combined Shape. Combined Shape. hospitalization. icon info. i
Naar de homepage. Naar het ziekenhuis. Binnen de ergotherapie kijken we vooral naar het hernemen en inoefenen van de dagdagelijkse activiteiten zodat u deze zo zelfstandig mogelijk kan uitvoeren. Hiervoor wordt een individueel programma samengesteld, gebaseerd op de mogelijkheden en hulpvragen.
Ergotherapie Sint-Franciscus Ziekenhuis.
Naar het ziekenhuis. Comfort en diensten. Route naar SFZ. Wegwijs in SFZ. Wensen aan de patiënt. Pacs on web. A A A. 011 71 50 00. 011 71 55 04. 011 71 55 55. Overzicht van ons zorgaanbod. Zijbalk menu dienstpagina's.' Ergotherapie is gericht op het handelen.
Ergotherapie Imeldaziekenhuis.
Onderzoeken, observeren en stimuleren van mentale en sociale vaardigheden. Instructie en informatie geven aan personen die bij de hulpvrager en zijn problemen betrokken zijn. In het kader van pluridisciplinaire revalidatie is ergotherapie gecombineerd met fysiotherapie ambulant mogelijk. Enkel na verwijzing door de fysiotherapeut-revalidatiearts.
Ergotherapie AZ Heilige Familie.
U bent hier. Home Ons ziekenhuis Afdelingen Ergotherapie. Bestuur en directie. Raad van bestuur. Directie en zorg-coördinatoren. Hart en bloedvaten. Maag, darm en leverziekten, proctologie, endoscopie. Mond, kaak en aangezichtsheelkunde. Neus, keel, oren. Pijntherapie en begeleiding. Plastische en reconstructieve heelkunde.

Contacteer ons